Kajkanten

deensv

Konferenslokaler på Vrångö


I alla våra konferenslokaler finns sedvanlig konferensutrustning såsom teknisk utrustning i form av projektor, white board och blädderblock. Papper, pennor finns till alla liksom fika, vatten, frukt och tilltugg.

Konferensrum i Bygdegården (5-12 personer)

Konferensrummet rymmer 12 gäster i styrelsesittning. Konferensrummet Bygdegården ryms i Vrångöhuset och ligger mitt på ön, på nära promenadavstånd till färja, restaurang och övernattning på Kajkanten.

Vrångöhuset (10-25 personer)

Samlingsrummet i Vrångöhuset lämpar sig bäst för er som vill sitta i ”öar” smågrupper runt mindre bord. Konferensrummet ligger mitt på ön, på nära promenadavstånd till färja, restaurang och övernattning på Kajkanten. Under sommarhalvåret går det bra att öppna dörrarna till uteplatsen på den generösa grönytan utanför och den som vill kan förlägga delar av konferensen utomhus.

Missionshusets samlingslokal (5-35 personer)

Samlingsrummet i Missionshuset erbjuder generöst med plats och extra grupprum, detta är något för er som önskar en avskild konferens med naturskönt läge. Uteplatsen bjuder på en hänförande utsikt över havet med obruten horisont västerut. Här kan vi erbjuda U-sittning, styrelsesittning, biosittning eller om ni föredrar att sitta i smågrupper runt flera bord. Atmosfären är varm och hembygdslik. Konferensrummet ligger bredvid lotsutkiken på nära promenadavstånd till restaurang och övernattning på Kajkanten.

Konferera i en sjöbod (2-5 personer)

För den riktigt lilla gruppen kan konferens i en av våra sjöbodslägenheter fungera utmärkt. Ni får plats runt bordet och vi ordnar enklare utrustning med white board, blädderblock och projektor. Wifi finns förstås. Papper, pennor finns till alla och fika, vatten, frukt och tilltugg som i en fullt utrustad konferenslokal. I sjöboden finns också tillgång till pentry och toalett.
Här konfererar du på kajkanten vid havet mitt i Vrångö hamn och vi försäkrar att känslan av att befinna sig i ett genuint skärgårdssamhälle kommer att genomsyra konferensdagen. Så snart vädret tillåter kan mötet delvis förläggas utomhus på träaltanen utanför dörren.