Kajkanten

deensv

Relaxflotte

På vår flotte kan man bada havsbad, bastu och badtunna. Flotten passar även utmärkt för möten och middagar ute eller inne. Allt med havet som närmsta granne.


Kajkantens relaxflotte

Kajkantens relaxflotte ligger i Vrångö hamn, på sommaren i ytterhamnen och på vintern i den inre hamnen bredvid Kajkantens hotell. Här finns vedeldad bastu, badtunna och badstege för havsbad året runt. Det finns också dusch och toalett på flotten. Bastuflotten som är ca 60 kvadratmeter stor, rymmer ett välutrustat kök med matplast för ca 12 personer. Här finns gasspis med ugn, micro, kaffebryggare, kyl och frys, porslin och kokkärl för den som vill tillaga sin egen måltid. Runt hela flotten löper ett trädäck med ytterligare sittplatser. På kajen bredvid finns grillplats, och vill du avnjuta en skaldjursmiddag så kan du beställa leverans av detta direkt till bastuflotten.

Flotten uthyres i tre pass per dag

Förmiddag (9:00-12:00) kostar 2.500:-
Eftermiddag (13:00-17:00) kostar 3.500:-
Kväll (18:00-23:00) kostar 4.250:-
Priser ink moms

Om du bokar boende för övernattning på Kajkanten samtidigt får du 1.000:- i rabatt på alla alternativen.

AW, födelsedagsfirande eller familjemys

Oavsett om du ska fira något med dina kompisar, familj eller runda av en konferensdag med din kollegor, så är bastuflotten en uppskattad aktivitet. Bastuflotten passar för såväl mingel och fest som en hälsosam stund med bastu och badmys tillsammans.

Boka relaxflotten

Relaxflotten bokas via mejl eller telefon:
info@kajkantenvrango.se
+46 734-000 174