Kajkanten

deensv

Paketerbjudande


Aktuella erbjudande just nu:

Påsklovspaket 1-14 april

Möt våren i skärgården och fira påsk på Vrångö med en magisk påskeld, påskvandring och en värmande stund på relaxflotten. Familjepaket med två övernattningar och frukostkorg.

Vrångöpaket

Salta smakupplevelser med pinfärska skaldjur och avkoppling. En eller två nätter, sept – maj. Fiskarns skaldjurslåda och frukostkorg levereras som catering till din sjöbod.

AW på flotten

Ta båten till Vrångö efter jobbet. På relaxflotten möts du av en varm eld i bastun, mjuka bubblor i badtunnan, kluckande vågor mot bryggan, en avspänd atmosfär där du kan vara dig själv med dina vänner.

Yogaretreat 24-26 mars

24-26 mars är det återigen dags för Yogaretreat på Vrångö med Caroline & Dalia. Elixirretreat med yoga, meditation och möjlighet att möta dig själv och våren i en helg tillsammans.

Ploggaerbjudande

Bli en miljöhjälte och plogga på Vrångö. Som tack för att du vill vara med och strandstäda så ger vi dig ett bättre pris på ditt boende. Skräpplockarpåse och tips på bra ställen att plogga på, får du av oss.

Kallbadspaket

Vedeldad bastu, badtunna och kallbad på Kajkantens relaxflotte. Fiskarns skaldjurslåda och övernattning med frukostkorg i Kajkantens mysiga sjöbodslägenheter.

50% Rabatt sön – ons

Just nu erbjuder vi 50% rabatt på boende i våra havsnära sjöbodslägenheter för dig som är 55 år eller äldre. Gäller vid bokning av minst 2 nätter och med incheckning söndag-onsdag till och med mars. Ett samarbete med Seniordays.

Hummerfiskepaket

Vittja hummertinor på öppet hav och njut sedan av salta smakupplevelser på Hamnkrogen Lotsen. Hummerpremiären är första måndagen efter den 20 september och från 30 september kan du boka denna härliga höstupplevelse.