Kajkanten

deensv

Paketerbjudande

Konferens på Vrångö-erbjudande

Aktuella erbjudande just nu:

Vrångöpaket

Salta smakupplevelser med pinfärska skaldjur och avkoppling. Fiskarns skaldjurslåda och frukostkorg levereras som catering till din sjöbod från Hamnkrogen Lotsen. Kan bokas en eller två nätter året runt.

Kajakpaket

Upptäck de obebodda öarna i skärgården och känn stillheten längst ut i havsbandet. Övernattning och frukostkorg ingår i erbjudandet. Kan bokas maj – september.

 
Hummerfiskepaket

Fira hummersäsongen med en hösthelg i skärgården. Följ med ut på havet och vittja hummertinor och njut av salta skaldjur på Hamnkrogen Lotsen.

Höstlov v 40-44

Höstlov på Vrångö. Relaxflotte för hela familjen ingår. Ett prisvärt erbjudande i den vackra naturen.

Julbordspaket

Adventstider i skärgården är något alldeles speciellt. Bo i mysig sjöbod och njut av julstämningen i Vrångö Hamn och ett vällagat julbord i mysig atmosfär på restaurang Ternan, allt till havsutsikt. 

Ploggaerbjudande

Bli en miljöhjälte och plogga på Vrångö. Som tack för att du vill vara med och strandstäda så ger vi dig alltså ett bättre pris på ditt boende. Skräpplockarpåse och tips på bra ställen att plogga på, får du givetvis av oss. Erbjudandet gäller alla dagar september – maj.

Som den sista utposten, i ett pärlband av öar i Göteborgs skärgård, når du Vrångö. Denna bilfria ö är sålunda platsen för dig som söker en genuin skärgårdsupplevelse på nära avstånd från Göteborg med ett unikt och avskilt läge i yttersta havsbandet.

Till oss tar du dig enkelt med Styrsöbolagets bekväma färjor från Saltholmen. Båtresan går snabbt och det tar alltså bara en halvtimme tills du är framme på Vrångö. Till Saltholmen kommer du med spårvagn 11 eller buss 114 och du hittar alltså information om din bästa resväg via Västtrafiks reseplanerare, som också ansluter till lämpliga båtar. På Saltholmen byter du således till färja och du kan använda samma biljett på färjan som på buss/spårvagn.

Färjorna går året runt, nästan varje timme, också på vintern när skärgården är som mest rofylld. Det är endast en timmes resväg från centrala Göteborg, vilket alltså betyder det går snabbt att ta sig ut i denna unika miljö. Om du kommer med bil, så går det naturligtvis bra att parkera bilen på en närliggande parkeringsplats på Långedrag, därefter kan du ta spårvagn sista biten till Saltholmen.