Kajkanten

deensv

Paketerbjudande


Aktuella erbjudande just nu:

Kallbadspaket

Vedeldad bastu, badtunna och kallbad på Kajkantens relaxflotte. Fiskeboas skaldjurslåda och övernattning med frukostlåda i Kajkantens mysiga sjöbodslägenheter.

Vrångöpaket

Salta smakupplevelser med pinfärska skaldjur och avkoppling. En eller två nätter. Skaldjur och frukostbox levereras som catering till din sjöbod.

 

Advent i skärgården

Jul och adventstider i skärgården är något alldeles speciellt. Du som bokar detta erbjudande kommer att få uppleva en skärgårdstur på havet med värmande glögg och hembakat.

Julbordspaket

Du som bokar detta erbjudande har möjlighet att uppleva Vrångö i vinterskrud och njuta av hemlagat julbord på Donsö.

Julaftonspaket

Något för dig som letar efter en stressfri jul. Julens goda skärgårdsspecialiteter och frukost levereras från Hamnkrogen Lotsen. I din sjöbodslägenhet myser du med havet som närmsta granne och här kan du skapa ditt eget julfirande.

Jullov på Vrångö

Familjepaket med två övernattningar i Kajkantens mysiga sjöbodslägenheter, frukostlåda båda dagarna. Stig ombord på relaxflotten för en värmande stund i bastu och badtunna. Kan bokas 26 dec – 9 jan.

50% Rabatt sön – ons

Just nu erbjuder vi 50% rabatt på boende i våra havsnära sjöbodslägenheter för dig som är 55 år eller äldre. Gäller vid bokning av minst 2 nätter och med incheckning söndag-onsdag. Ett samarbete med Seniordays.

Nyårspaket

Ett annorlunda nyårsfirande längst ut i havsbandet. Hummer & skaldjur från Hamnkrogen Lotsen. Skåla in det nya året på Lotsutkiken eller i Vrångö Hamn  och börja det nya året med ett nyårsdopp.

 

Sportlov på Vrångö

Ett naturnära sportlovstips på nära håll med två övernattningar på Kajkanten. Bada bastu tillsammans och värm er i badtunna innan ett riktigt kallbad i havet. Följ med på utflykt till lägerleden, här blir det korvgrillning mitt i skogen.