Kajkanten

deensv

Boende på Kajkanten

– Övernattning i genuin skärgårdsmiljö


Bilder på boendet

På Vrångö finns något för alla året runt. Solvarma klippor och salta bad under sommarveckorna. Kom och förundras över havets krafter när vilda vågor slår över klipporna en höstdag, eller njut av de första trevande solstrålarna en tidig vårdag.

Sjöbodar i Vrångö hamn.
Boka en härlig vistelse i skärgården.

Kajkanten ligger i Vrångö Hamn, sju minuters promenad från skärgårdsbåtarnas tilläggsplats. Här finns 11 sjöbodar med
2-7 bäddplatser (inklusive extrabäddar). I varje sjöbodslägenhet finns dusch, toalett samt pentry för självhushåll. Hyr sjöbodarna dygnsvis eller veckovis. Hyr du veckovis så får du rabatt. Vi har öppet året runt.

BOKA ERT BOENDE HÄR

Upplev Vrångö

Vår film om Kajkanten

Aktiviteter på Kajkanten Vrångö

Upplev Kajkantens bastuflotte

Njut av bad och bastu året runt, som en konferensaktivitet eller tillsammans med vänner. Här finns plats och vackra vyer för möten, måltider och festmiddagar. Flotten har pentry, dusch och toalett samt plats för 10-12 personer sittande inomhus, 20-25 utomhus och bastun som tar 10-12 personer.

Kajkanten's Floating Sauna

Strax utanför Göteborg
– Utmärkta resmål värda ett besök

Styrsö & Vrångö är en av är sex utvalda sevärdheter som är en del av kampanjen Strax utanför Göteborg. Hönö, Gunnebo slott, Marstrand, Alingsås och Floda & Nääs är de andra närliggande resmålen som du enkelt når från Göteborg. Läs mer om resmålen och Västsveriges kampanj Strax utanför Göteborg på https://www.vastsverige.com/straxutanforgoteborg/