Kajkanten

deensv

Boende på Kajkanten

– Övernattning i genuin skärgårdsmiljö


Kajkanten är öppet året runt. Njut av solvarma klippor och salta bad under sommarveckorna. Kom och förundras över havets krafter när vilda vågor slår över klipporna en höstdag eller möt våren på Vrångö när de första trevande solstrålarna värmer marken.

Boka sjöbodslägenhet i Vrångö hamn,
havsnära boende på Kajkanten

Kajkantens sjöbodslägenheter ligger mitt i den genuina skärgårdsbebyggelsen i Vrångö Hamn. Det är tio minuters promenad från skärgårdsbåtarnas tilläggsplats till Kajkanten. Lägenhetshotellet har 11 sjöbodar med 2-7 bäddplatser. I varje sjöbodslägenhet finns dusch, toalett samt pentry för självhushåll. De större sjöbodarna har en bekväm trappa upp till sovloftet. Bredvid Kajkanten ligger Måsens livs, både Kajkanten och affären har öppet året runt.

Vill du veta mer om boendet?

Om du vill veta mer om hur många man kan bo i en sjöbod, vilken köksutrustning som finns och om lakan ingår? Då hittar du svaren här.

Frukost och andra måltider

Kajkanten har ingen egen restaurang, men året runt kan du beställa frukostkorg och skaldjurslåda som levereras till din sjöbod. Hamnkrogen Lotsen är granne med oss på bryggan.

Relaxflotte och kajaker

Många väljer året runt att kombinera sin vistelse med en upplevelse på Kajkantens relaxflotte. Här finns vedeldad bastu, badtunna och möjlighet till havsbad. Under sommarhalvåret finns också kajaker att hyra i direkt anslutning till hotellet.

Läs om Kajkanten Vrångö på   

Prenumerera på Kajkantens nyhetsbrevI stolt samarbete med
Svenska Turistföreningen