Kajkanten

deensv

Boende på Kajkanten

– Övernattning i genuin skärgårdsmiljö


Bilder på boendet

På Vrångö finns något för alla året runt. Solvarma klippor och salta bad under sommarveckorna. Kom och förundras över havets krafter när vilda vågor slår över klipporna en höstdag, eller njut av de första trevande solstrålarna en tidig vårdag.

Sjöbodar i Vrångö hamn.
Boka en härlig vistelse i skärgården.

Kajkanten ligger i Vrångö Hamn, sju minuters promenad från skärgårdsbåtarnas tilläggsplats. Här finns 11 fräscha sjöbodar med 2-7 bäddplatser (inklusive extrabäddar). I varje sjöbodslägenhet finns dusch, toalett samt pentry för självhushåll. Vi är måna om att löpande underhålla boendet och har i de stora sjöbodarna nyligen installerat en bekväm trappa upp till sovloftet. Bredvid Kajkanten liggen Måsens livs, både Kajkanten och affären har öppet året runt.

Upplev Vrångö

Vår film om Kajkanten

Aktiviteter på Kajkanten Vrångö

Hyr Kajkantens relaxflotte

Njut av bad och bastu året runt, som en konferensaktivitet eller tillsammans med vänner. Här finns plats och vackra vyer för möten, måltider och festmiddagar. Relaxflotten har bastu, badtunna, pentry, dusch och toalett. Här finns plats för 10-12 personer sittande inomhus, 20-25 personer utomhus och bastun med plats för 10-12 personer.

Kajkanten's Floating Sauna

Läs om Kajkanten Vrångö på   

Prenumerera på Kajkantens nyhetsbrevOm du är 55+ och medlem i Seniordays har vi ett prisvärt erbjudande. Ta del av rabatten genom att klicka på knappen nedan och logga in på ditt konto på Seniordays.