Kajkanten

deensv

Havskajaker

Utforska skärgården från vattenlinjen. Paddla havskajak och få en vacker upptäcksfärd längs klippor och skär såväl som en fysisk aktivitet. Kajakerna går att hyra året runt.


Paddla kajak i Göteborgs skärgård

Att starta kajakturen från Vrångö har sin fördelar. Här är du redan längst ut i den södra skärgården och har nära till öar att landstiga på. Du behöver heller inte bekymra dig över färjetrafiken, eftersom Vrångö är den sydligaste och sista av alla öar, där färjan lägger till. Det finns gott om alternativ på turer, beroende på hur långt och vart du vill paddla. Vi ger instruktioner innan du ger dig av. Detta anpassar vi för nybörjare såväl som för erfarna kajakpaddlare. Hos Kajkanten kan du hyra kajak för dagstur eller några timmar. Det finns både enmanskajaker, K1 och tvåmanskajaker, K2. Du hittar dem alldeles vid Kajkanten och kan börja och avsluta kajakturen några meter från boendet.

Vi hyr ut kajaker såväl till dig som är boende på Kajkanten, som till dig som är besökare på Vrångö över dagen. I kajakhyran ingår kajak, paddel, kapell, flytväst och karta över området. Vi hyr ut kajaker maj – oktober. Om ni är en större grupp maila oss för mer information så hjälper vi till med grupparrangemang.

Pris:

Enmanskajak K1              Tvåmanskajak K2

3 timmar                           K1 475:-           K2 750:-

6 timmar                           K1 650:-            K2 875:-

24 timmar                         K1 975:-            K2 1.250:-

Om du vill kombinera din paddling med övernattning  på Kajkanten så föreslår vi att du bokar vårt kajakpaket. Läs mer här

info@kajkantenvrango.se
eller  telefon +46 734 000 174.