Kajkanten

deensv

Konferens

Konferens på Vrångö-erbjudande
Konferens på Vrångö

Som den sista utposten, i ett pärlband av öar i Göteborgs skärgård, når du Vrångö. Denna bilfria ö är platsen för dig som söker en genuin skärgårdskonferens på nära avstånd från Göteborg med ett unikt och avskilt läge i yttersta havsbandet. Till oss tar du dig enkelt med Styrsöbolagets bekväma färjor från Saltholmen, och redan efter en halvtimme når du kajen på Vrångö, där vi möter er. Till Saltholmen kommer du med spårvagn, buss eller bil och färjorna går året runt, också på vintern när skärgården är som mest rofylld.


Låt dig inspireras av några konferensupplägg!

Konferens i sann skärgårdsanda

Vi skapar utrymme för det som är enkelt och vackert. Konferensen på Vrångö pågår mitt i ö-samhällets vardag och vi samverkar med skärgårdens föreningar och företag och hyr in lämpliga lokaler för just din konferens, beroende på storlek och behov.

Fisk och skaldjur, en del av mötet

Vrångö är lotsarnas och fiskarnas ö och vi är mycket stolta över att ön har en egen fiskaffär och att vi kan erbjuda våra gäster pinfärska skaldjur på Hamnkrogen Lotsens veranda. Det finns två olika restauranger på ön som båda ligger nära oss vid havet, menyer planeras i dialog med er.

Aktivitetsförslag

Hos oss har du möjlighet att komplettera konferensen med naturnära upplevelser som exempelvis kajakpaddling, vandringar, tång- och skaldjursupplevelser, kallbad och yoga. Om du verkligen vill njuta av havet så finns Kajkantens relaxflotte – med plats för både bastu, badtunna och havsbad året runt.

En hållbar konferens

Du som väljer Kajkanten Vrångö för din konferens väljer också en anläggning som belönats med den internationella miljömärkningen Greenkey. Hos oss finns ett aktivt åtagande för att upprätthålla de omfattande kriterierna som gör Kajkanten till ett hållbart val av konferensanläggning.  Kajkanten går längre än lagar kräver och strävar efter en upplevelse med minsta möjliga klimatpåverkan i så väl val av transporter, måltider, inköp som underhåll.

E-post: info@kajkantenvrango.se
Telefon: +46 734 000 174

Mer information

Ladda gärna ner vår pdf om Konferens på Kajkanten!  Klicka här för att öppna pdf.

Hittade du inget ledigt datum?

Det finns många vackra platser i vår region som erbjuder anorlunda miljöer och aktiviteter. Vi tipsar gärna om andra konferensanläggningar, kolla in denna länk för fler alternativ till Möte i Västsverige