Kajkanten

deensv

Yoga och föreläsning

Embodiedleadership-yoga

Embodied Leadership

Embodied Leadership

Fotograf Helena Freudenthal

YOGA & FÖRELÄSNINGAR

Bryt av konferensen med en stund av återhämtning och fördjupning. Emma, från Embodied Leadership, kombinerar en kortare temaföreläsning med yoga.
Motgiftet mot stress” och ”Ledarskap ur ett yogiskt perspektiv” är två exempel på teman där Emma ger både intellektuell förståelse och en kroppslig upplevelse, för att skapa inre förankring. Det finns också möjlighet att boka ”Yoga rätt och slätt” eller tillsammans med Emma hitta ett unikt tema som passar just er grupp.

Motgiftet mot stress

Stress är en upplevelse, det är en känsla som vi upplever i kroppen. Vi får högre puls, ytligare andning osv.
Detta tema tar dig igenom både en intellektuell förståelse av tillståndet stress och en kroppslig upplevelse där vi genom yoga reglerar nervsystemet medvetet mot upplevelse av lugn och harmoni.
Från 399kr/person*
15 personer eller fler, 15% rabatt

Ledarskap ur ett yogiskt perspektiv

Rollen som ledare för andra ställer krav på oss att skapa en tydlig riktning och sedan gå i den. Att utgå från en djup inre förankring vem vi är som ledare och den vision vi ser för vårt uppdrag gör oss till ledare som andra vlll följa, uthålliga och stabila.
Genom yoga odlar vi en djup kontakt med oss själva och vår inre vision. Detta tema bjuder in till en intellektuell förståelse i vikten av att bjuda in alla delar av oss själva i vårt ledarskap. Hur ökad medvetenhet av kognitiva och emotionella mönster gör att vi kan kliva ur gamla banor och öppnar upp för nya resultat.
Perfekt för ledningsgruppen!
Från 799kr/person*

Yoga rätt och slätt

För er som vill starta eller avsluta konferensdagen med rörelse. Eller varför inte bryta av med yoga på lunchen?
Utifrån era behov och erfarenhet av yoga tar jag fram en yogaklass. Om tid inte finns för ombyte eller dusch erbjuder jag en lågintensiv klass som avslutas med en yoga nidra (guidad djupavslappning) som laddar batterierna för resten av dagen.
Från 299/person*
15 personer eller fler, 15% rabatt

OM EMMA

Emma Voight är utbildad Yogalärare och beteendevetare i grunden. Hon har arbetat med HR under 20 år. Emma har varit HR-chef och har stor erfarenhet av strategisk kompetensförsörjning, hon har suttit i ledningsgrupp och arbetat med ledarskapsutveckling.
Då Emma är bosatt på Styrsö har vi förmånen att anlita Emma från Embodied leadership på Kajkanten. Addera föreläsningar & yoga till din vistelse och konferens på Vrångö.

Läs mer om Embodied Leadership

*Alla priser ex moms.