Kom till Kajkanten Vrångö för en helg med Tång & Tapas och värmande bastu. Tångdykerskan och matkreatören Karolina Martinson tar dig med på en spännande matresa i de blå näringarnas skafferi. Du får vara med och se när Karolina tillagar smårätter på ett annorlunda sätt, så inspirerande och väldigt gott. Efter tapas och tångbubbel, så tänder vi den vedeldade kaminen i bastun.
Datum för Tång & Tapas
2025: 18-19 okt, 15-16 nov & 29-30 nov
kan bokas som separat aktivitet eller som helgpaket på Kajkanten.
Tång & Tapas Lördag – söndag
– Inspirationsföreläsning och levande matlagning med Karolina lördag kl 18:00
– Smårätter serveras, Tapas & Tångbubbel (alkoholfri dryck)
– Vedeldad bastu, badtunna och kallbad på relaxflotten från ca kl 19:30
– Övernattning i sjöbod
– Frukostkorg
från 2.135:-/person
bokas för 2 personer eller fler/sjöbod.
EXTRANATT
Om du vill komma redan på fredag, så går det bra att boka till en extranatt för hela sällskapet för endast 1000:-/sjöbod.
Gäller i mån av tillgänglighet
OM DU BARA VILL VARA MED PÅ TÅNGEVENTET
Om du bara vill boka själva aktiviteten ”Tång, tapas och värmande bastu” så går det också bra.
Tångevent & bastu 890:-/pers
UPPTÄCK DEN BLÅ MATEN MED KAROLINA MARTINSON
Smaka på Tång & Tapas och var med om en inspirationsresa och lär dig hur vi kan använda ingredienser från de blå näringarna. Karolina Martinson är tångdykerskan och matkreatören som brinner för att berätta om vår svenska tång som en god, miljövänlig och näringsrik råvara. Nu bjuds en unik möjlighet att vara med om en annorlunda måltidsupplevelse.
Läs mer om KAROLINA MARTINSON
Vrångö ligger endast en halvtimme med skärgårdsbåten från Göteborg och genom en kort båtresa förflyttar du dig längst ut i havsbandet, långt från bilar och stadens puls. Här bor du vid havet mitt i genuin skärgårdsbebyggelse och njuter av en skärgårdshelg i det naturnära formatet. Välkommen på en annorlunda matupplevelse!