Kajkanten

deensv

Påsk på Vrångö


Kom och fira med oss!

Snart är det påsk och tid för att njuta av vårens första solstrålar. Passa på att boka en sjöbod på Kajkanten för några dagar på Vrångö. Vad kan vara ljuvligare än att lapa lite välbehövlig vårsol från en värmande södervägg i skärgården. Hamnkrogen Lotsen har öppet under påskhelgen och att pausa med något gott att äta och dricka på uteserveringen är en efterlängtad upplevelse efter vintern. Gör en påskvandring genom Vrångöskärgårdens naturreservat och se den mäktiga påskelden på påskaftonskväll.

Skriv ett mail eller slå en signal så bokar vi in en påskvistelse som passar dig.
info@kajkantenvrango.se
 +46 734 000 174

Familjepaket påsklov

Om du reser med barn rekommenderar vi påsklovspaket, ett familjepaket som inkluderar två övernattningar, frukostkorg och egen stund på relaxflotten.  
JUBILEUMSERBJUDANDE: Extranatt för endast 500:-

 

Påskvandring på långfredagen

Om du väljer att besöka oss på Långfredagen så har du möjlighet att vara med på påskvandringen,  en poängpromenad genom Vrångöskärgårdens naturreservat som avslutas med korvgrillning. Det passar alla åldrar och ett trevligt sätt att vandra runt ön.

Påskefyr på påskaftons kväll

Under påskaftons kväll tänds en magisk påskbrasa med utsikt över hela skärgården och då ses alla öbor för att fira påsken med en gemensam samling runt elden. Du som är gäst hos oss kommer att få en karta så att du hittar till både påskvandring och påskefyr, som gör det enkelt att delta.

Relaxflotte

Om du även vill boka ett pass på relaxflotten med badtunna och vedeldad bastu och ett påskbad, så finns alla möjligheter. Det går också bra att beställa skaldjurslåda från hamnkrogen Lotsen för en påskmiddag på flotten innan badet.
Läs mer om relaxflotten

Havet, det vilda landskapet och de magiska utsiktsplatserna väntar på er, så välkommen hit!

Resan hit

Det går reguljär färjetrafik till bilfria Vrångö året runt. Det går bra att åka spårvagn eller buss från city och sedan byta till skärgårdsbåt vid Saltholmen, och det är  Västtrafiks biljett som gäller ända ut till Vrångö. Om du kommer med bil, så är det enklast att parkera vid Långedrags långtidsparkering och sedan ta spårvagn eller promenera den sista biten mot Saltholmen.