Kajkanten

deensv

Jobba på Kajkanten


Vill du sommarjobba hos oss?

Nu söker vi dig som vill bli en i vårt glada gäng och  jobba på Kajkanten Vrångö i sommar.

Att jobba på Kajkanten

Kajkanten är en familjär arbetsplats i Göteborgs södra skärgård, ett mindre lägenhetshotell där alla känner alla i personalstyrkan. Vi är alla måna om att våra gästers upplevelse får stå i fokus. Att städa och ansvara för att våra vackra sjöbodslägenheter är rena och fräscha inför incheckning är en viktig del av din arbetsdag. Du kommer också att sköta om bastun, badtunnan och hyra ut kajaker. Däremellan är du vårt ansikte utåt och svarar på frågor och hjälper våra gäster med bestyr som vägbeskrivningar, liksom har koll på tidtabeller och bagagehantering. Arbetstiderna är förlagda till såväl vardag som helg och jourtjänst under vissa kvällar och helger ingår. Arbetsdagen varierar från 2 till 6 timmar.

Vem är du?

Vi söker dig som är rask, glad och hjälpsam, alltså en person med hjärtat och energin på rätta stället. Du som söker detta jobb tycker om att möta människor och ser deras behov och drivs av en vilja att göra andra glada och nöjda. Du är duktig på samarbete, är lyhörd och kan ta egna initiativ inom givna ramar. Det är positivt om du har jobbat med något liknande tidigare, men du  måste inte ha branscherfarenhet, det viktigaste är din inställning. Vi vill att du som jobbar  på Kajkanten ska ha det bra och känna stolthet över att vara en del av vårt företag.

Om Kajkanten Vrångö

Kajkanten har elva sjöbodslägenheter som vi hyr ut dygns- eller veckovis och utöver det så ordnar vi med konferenser, guidade turer och uthyrning av kajaker och bastuflotte.

Till Kajkanten kommer främst gäster från Sverige, men resenärer från hela världen hittar till oss. Kajkanten tilldelades 2023 återigen utmärkelsen Travellers Choice på Tripadvisor ,vilket alltså är ett resultat av att vi vill erbjuda våra gäster högsta servicenivå.  Vi värnar om framtiden och en hållbar turism och är därför aktsamma om vår fantastiska natur. Vi är mycket stolta över att vara miljömärkta med Green Key och alla som jobbar på Kajkanten deltar i utvecklingen av att ta vårt miljöarbete till ännu högre nivåer.

Att resa till Vrångö

Till bilfria Vrångö tar du dig med färja från Saltholmen, som du alltså når med spårvagn 11 eller buss 114. Det tar minst 30 minuter med Västtrafiks skärgårdsbåt  till Vrångö. Du kan använda samma biljett för att åka skärgårdsbåt, som du använder för spårvagn och buss i Göteborg. När du går i land på Vrångö så tar det ungefär 10 minuter att promenera till Vrångö till Kajkanten. Det är en fördel om du har boende på Vrångö, Donsö eller Styrsö.

Sista ansökningsdag 1 mars 2024

Du behöver vara minst 17 år för att söka jobb på Kajkanten.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansök via mail till: info@kajkantenvrango.se
För att ta reda på mer ring: Håkan  0734 000 174