Kajkanten

deensv

Jobba på Kajkanten


Året runt och sommarsäsongen  2022

Vill du jobba hos oss med hotellstädning och gästservice? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Du kommer främst att städa våra fina sjöbodslägenheter, men också ha arbetsuppgifter i receptionen. Arbetstiderna är förlagda till såväl vardag som helg och jourtjänst under vissa kvällar och helger ingår. Vi söker framförallt medarbetare för sommarsäsongen 2022 men också dig som är intresserad av att jobba året runt.

Om tjänsterna

Arbetsuppgifter

Städning av sjöbodslägenheter och allmänna utrymmen på Kajkanten.
Gästservice Hjälpa våra gäster med allt från information om Vrångö till praktiska detaljer.
Receptionsservice Incheckning, utcheckning, betalning, svara i telefon etc.
Kajakuthyrning sommartid  Uthyrning och paddlingsinstruktioner till gäster.

Du behöver vara minst 17 år för att söka jobb på Kajkanten. Vi värdesätter din inställning och ditt intresse för gästbemötande.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansök via mail till: hakan.karlsten@kajkantenvrango.se 
För att ta reda på mer ring: Håkan Karlsten 0734 000 174

 

Om Kajkanten Vrångö

Kajkanten i Vrångö Hamn, är ett lägenhetshotell som erbjuder 11 sjöbodslägenheter för övernattning året runt. Verksamheten inkluderar även konferensbokningar, kajakuthyrning och en bastuflotte för gruppbokningar. Till Kajkanten kommer främst gäster från Sverige men resenärer från hela världen hittar till oss. Kajkanten tilldelades 2021 utmärkelsen Travellers Choice på Tripadvisor och vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda våra gäster högsta servicenivå.  Som företag värnar Kajkanten om en hållbar turism som  inkluderar en aktsamhet om skärgårdens natur och ett gott samarbete med alla öbor. Vi vill att du som jobbar  på Kajkanten ska ha det bra och känna stolthet för att vara en del av vårt företag.

 

Om Vrångö och resan hit

Vrångö är en naturskön och bilfri ö i Göteborgs södra skärgård. Hit kommer tusentals besökare dagligen sommartid med skärgårdsbåten från Saltholmen. Många besöker Vrångö för att bada, här finns  fina sandstränder och klippbad. Besökare hittar också till Vrångö med egen båt och lägger till i gästhamnen bredvid Kajkanten.

Det tar minst 30 minuter med Västtrafiks skärgårdsbåt från Saltholmen till Vrångö. Man åker på samma biljett som vanliga kollektivtrafiken. Det är 10 minuters promenad från tilläggsplatsen på Vrångö till Kajkanten. Om du söker detta jobb kan det vara bra att känna till att det tar tid att pendla till Vrångö. Det är en fördel om du har möjlighet till boende på Vrångö, Donsö eller Styrsö.