Kajkanten

deensv

Hummerfiskepaket


HUMMERFISKE 

30 september (fullbokat)
7 oktober (fåtal platser)
14 oktober (fåtal platser)
21 oktober (fullbokat)

Hummerfiskepaket lör – sön innehåller
– Hummerfiske lördag kl 13:00
– Skaldjur & hummer på Hamnkrogen Lotsen kl 18:00
– En övernattning (inkl lakan & handduk)
– Frukostkorg levererad till din sjöbod

från  2.400:-/person
Bokas för 2 personer eller fler/sjöbod.

Om du vill komma redan på fredag, så går det bra att lägga till en natt.

Boka via epost:
info@kajkantenvrango.se
eller  telefon +46 734 000 174.

Välkommen på en salt upplevelse i Göteborgs sydligaste skärgård med hummerfiske och en mysig kväll på restaurangen Hamnkrogen Lotsen. Skeppare från Styrsö hämtar med båt i Vrångö hamn och tar er med ut på havet för att vittja hummertinor medan du får lyssna till spännande berättelser om öarnas historia. Efter ett par timmar återvänder båten till Kajkanten för incheckning och avkoppling innan skaldjur och hummer serveras på bryggrestaurangen Hamnkrogen Lotsen ett stenkast från din sjöbod.

Mer om Kajkanten

Kajkanten ligger i Vrångös hamn, längst ut på västsidan innan havet tar över. Du bor i sjöbodslägenhet och måltiderna serveras/levereras av Hamnkrogen Lotsen. Hamnkrogen serverar också lunch på lördagar, så det finns möjlighet att äta på restaurangen innan fisketuren om så önskas.

Måsens Livs ligger 75 meter från Kajkanten för ev komplettering av mat. Medtag egen dryck om så önskas och varma kläder för fisketuren.

OBS! Vi reserverar oss för oväder och för få bokningar (minst 4 pers/båttur)  och meddelar i så fall om hummerfisketuren måste ställas in.

HUMMERPREMIÄR

Har du någonsin befunnit dig på en liten ö på västkusten under de första veckorna i september? Då vet du vilken febril aktivitet som pågår… Det fejas med båtar, linor, burar, ylletröjor, matsäckar, bete (eller ”kubemad” som våra kära vänner fiskarna säger) för här ska fiskas hummer! Den första måndagen efter den 20 september går startskottet och det är snudd på att att alla inte kommer ut genom hamninloppet i rusningen som uppstår. Vill du också ta del av allt det här rituella, nästan mytomspunna? Boka då höstens härligaste upplevelse!