Har du hört talas om att det går att äta tång? Tångdykerskan och matkreatören Karolina Martinson tar dig med på en spännande matresa i de blå näringarnas skafferi och tilllagar Tång & Tapas på ett annorlunda sätt. Roligt, inspirerande och väldigt gott. Efter tapas och tångbubbel på relaxflotten, så tänder vi den vedeldade kaminen i bastun, och för er som vill, avrundas kvällen med kallbad. Unika tillfällen så passa på! Begränsat antal platser.
Datum för Tång & Tapas: 2024: 14-15 dec 2025: 8-9 feb, 8-9 mars, 5-6 april, 15-16 nov, 29-30 nov. Eller valfri dag för grupper om minst 12 personer vid förfrågan
Tång, tapas & värmande bastu – Inspirationsföreläsning och levande matlagning med Karolina på relaxflotten, lördag kl 18:00 – Smårätter serveras, Tapas & Tångbubbel (alkoholfri dryck) – Vedeldad bastu, badtunna och kallbad på relaxflotten från kl 20:30
Denna mysiga upplevelse kan bokas som aktivitet för kvällen från 795:-/person
Upptäck den blå maten med KAROLINA MARTINSON Smaka på Tång & Tapas och var med om en inspirationsresa och lär dig hur vi kan använda ingredienser från de blå näringarna. Karolina Martinson är tångdykerskan och matkreatören som brinner för att berätta om vår svenska tång som en god, miljövänlig och näringsrik råvara. Nu bjuds en unik möjlighet att vara med om en annorlunda måltidsupplevelse.