Kajkanten

deensv

Yogaretreat 24-26 mars


ELIXIR RETREAT
Yogaretreat 24 – 26 mars med Caroline och Dalia

Den 24 – 26 mars blir det återigen Yogaretreat på Kajkanten med Caroline & Dalia som guidar oss genom helgen. En perfekt tid för ett härligt vårmöte när vinterns mörker släppt sitt grepp och ljuset återvänder.

En helg helt dedikerad till njutning och näring.  Utvärdera, kom närmare dig själv och så frön för vår och sommar i riktningen du vill, i det lilla och stora! Du kommer att få massor av härlig yoga, god mat, egentid i natur, tillgång till bastuflotte och ha tid att bara vara!

Varje yogasession kommer att bestå av fysisk rörelse, breathwork, och stillhet i form av meditation och avslappning. Under ledning av Caroline och Dalia kommer vi att arbeta igenom hela kroppen utifrån våra unika verktygslådor som baseras på Embodied flow, Traditionell kinsesisk medicin och nervsystemsreglering; allt det bästa vi har samlat på oss under åren.

Du kommer alltid som du är och alla sessioner är tillgängliga oavsett tidigare yogavana. Det kommer att bli ett magiskt event.

 

 

Program

Fredag

från 15:00 Incheck på Kajkanten Vrångö
16:30-18:30 Välkomna & REPLENISH & GROUND 

En session där du får landa in här och nu och hitta in till din egna rytm, precis där du är just nu. Vi flödar mjukt igenom hela kroppen där du ges utrymme till att både skaka igenom och grunda. Fokus ligger lite extra på det inre flödet och höftöppnare som en fin start på din helg på Vrångö!

19:00 MIDDAG  (vegansk eller fisk/ skaldjur)

 

Lördag 

9:00-11:00 DETOX FLOW – CLEAR THE SLATE
En klass för att stötta och finna ny energi. Denna sekvens är fantastisk för att stötta vår detox i kroppen och möta trötthet, stress, irritation, eller matsmältningsproblem. Vi kommer att använda medveten andning, kompression, mjuka vridningar, rörelse och cirkulation. Vi berör även några akupressur punkter utifrån traditionell kinesisk medicin.

11:30 LUNCH (vegansk)

FRITID

15:00 – 17:30 – YIN HONEY SOUL & CREATIVITY

Vårens energi tar formen av kreativitet och nyskapande. Denna YIN sekvens tar dig  genom meridianerna för träelementet som stöttar ett fritt energiflöde genom kroppen. Sessionen avslutas med en härlig Yoga  Nidra (vaken återhämtande vila) för kreativitet och en lång shavasana med Reiki.

18:00 MIDDAG: (vegansk eller fisk/skaldjur)

18:00 – 23:00 Bastuflotten öppen för er med vedeldad bastu, badtunna och ett friskt vårbad

 

Söndag 

8:00-11:00 FREE AND CLEAR

En session där vi skakar av oss det sista av vinterskruden. Sessionen startar med dansinspirerade rörelser för att smörja igång ledplatser och skapa glädje och energi. Vidare in i mer välkända yogaformer för att släppa på överbliven stagnation med hjälp av bakåtböjningar och hjärtöppnare för frihet och klarhet.  + avslutningscirkel 

11:30 LUNCH: (vegansk)

Utcheckning 13:00

 

 

DET HÄR INGÅR

⧫ Datum: 24-26 mars 2023
⧫ Plats: Kajkanten Vrångö, södra skärgården, avresa från Saltholmen Göteborg.
⧫ Sängkläder och handduk finns i bodarna
⧫ Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs
⧫ Vad ingår: 4 långa fysiska yogasessioner, 2 middagar, 2 luncher, boende i moderna fullutrustade sjöbodar, tillgång till Bastuflotte lördag kväll.
⧫ Lätt frukost kommer att finnas preppad för dig i sjöboden. (tänk granola, fil, frukt, nötter etc)
⧫ Matbutik finns på ön om man vill handla något eget.
⧫ Space för egentid

Du ansvarar själv för att ta dig till Vrångö i tid till gemensam start, Caroline & Dalia kommer i mail ge tips om de båtar som bäst passar.

SAKER ATT TA MED

⧫ Yogamatta
⧫ Eventuellt kudde / filt att sitta på / ha över dig
⧫ Vattenflaska som går att tillsluta
⧫ Varma strumpor och tjock tröja
⧫ Anteckningsblock + penna

Priser Yogaretreat fredag – söndag

Pris för del i sjöbod*: 4.800:-/person
Pris för egen sjöbod: 5.500:-/person

* Du delar sjöbod med en annan person, i vanliga fall sover 4 pers i en sådan här bod, så det finns gott om plats. Om du kommer med vän placeras ni självklart tillsammans.

 

DAGSRETREAT ENDAST LÖRDAGEN

Ett alternativ för dig som varit med tidigare
2 yogasessioner
lunch & middag
Bastuflotte
(ej övernattning)
Pris 1.600:-/person

 

Anmälan Yogaretreat

Anmälan  går direkt till: Caroline & Dalia
info@wemoveyou.se

Kom ihåg att ange följande i mailet vid din förfrågan:

Namn:
Adress:
Tel:
Ev allergier:
Vilken typ av Sjöbod önskas, enkel / delad:
Andra önskemål:

 

Anmälan till yogaretreaten är bindande och när du fått en plats  kommer du att få en faktura på hela din avgift med 30 dagars betalning ( om du behöver delbetala så löser vi det, bara låt oss veta!)

Avbokningspolicy; Självklart räknar vi med att du kommer om du bokat dig, men sjukdomar kan alltid komma, så om du skulle bli sjuk ber vi dig att stanna hemma för allas skull!
Om du mot förmodan blir sjuk eller om något annat sker betalas beloppet tillbaka minus en adminavgift på 1000kr, eller så får du en plats på nästa RETREAT.

 

Caroline Smith och Dalia Lurje har tillsammans 20+ års erfarenhet av att undervisa yoga. De undervisar med bas i Embodied Flow och inspireras ständigt av ny forskning inom somatics, nervsystem, stresshantering mm och uppdaterar hela tiden deras verktygslåda.

 

Vad tidigare deltagare sagt:

Mmm, vilka dagar på vackra Vrångö. Så ljuvligt retreat skapat av fantastiska Dalia och Caroline.  Långa sköna klasser, fina samtal, härliga skratt, djupa tankar, vacker natur och god mat. Så närande och berikande. Som balsam för både kropp och själ. Jag njöt av varje sekund och åkte hem med ett stort lugn i kroppen, påfylld med både energi och glädje.  Jag kan varmt rekommendera ett retreat med dessa tjejer.” – Catharina

“Att åka på retreat med Caroline & Dalia är en resa för själ, kropp och hjärna. Du guidas på ett varsamt sätt i härliga, mjuka sessioner där du får vara och röra dig precis som du vill. Det finns inga regler, bara ett mjukt guidande som gör att du får tillgång till det bästa av dig själv! Efter dessa ljuvliga pass får du tid att landa in i dig själv och låta allt tas emot i din kropp. Du väljer själv genom hela helgen hur du vill att just din resa skall vara. Det serveras också underbar mat och varje detalj präglas av omtanke och kärlek. Tack för 48 timmar helt i nuet- inga tankar på varken överdragsbyxor eller matsäck”– Maja

”Ett underbart avbrott i vardagen med möjlighet till en fördjupning i yogan i kombination med god mat, egentid och samvaro med andra fina människor. Perfekt kombination av lite lugnare yoga med några lite mer energifyllda sessioner. Platsen var magisk, saltstänkta vinddrag från öppet hav, charmig småbåtshamn och mysigt boende 3 meter från havet. Ett morgondopp var givet trots frost på bryggan. Kom hem till min familj boostad med energi och mjuka glittrande känslor i bröstet.”– Natalie