Kajkanten

deensv

Kajkanten liegt auf Vrångö – ganz im Westen der Insel. Dahinter übernimmt das Meer das Sagen.


 • Erbjudande

  Året runt finns paketerbjudande att boka med boende i Kajkantens sjöbodslägenheter. Välj en vistelse med en skärgårdsupplevelse inkluderad eller boka ett kampanjerbjudande till riktigt bra pris.

  Läs mer ...
 • Jubileumserbjudande

  Snart fyller Kajkanten 10 år och vi firar nu med ett jubileumserbjudande. Du som bokar övernattning minst två nätter med ankomst söndag – torsdag får halva priset på boendet hela våren.

  Läs mer ...
 • Ploggardag 4 maj

  Den 4 maj 2024 så kommer strandstädarproffs från Västkuststiftelsen och flera andra inspiratörer till Vrångö och strandstädar med oss. Vi avslutar dagen med korvgrillning och utlottning av presentkort på kajakpaddling. Kom och var med!

  Läs mer ...
 • Konferenserbjudande

  I juni fyller Kajkanten 10 år och det vill vi fira med ett sprudlande konferenserbjudande. Boka din vårkonferens på Vrångö så bjuder vi på relaxflotte!

  Läs mer ...
 • Hummerfiskepaket

  Fira hummersäsongen med en hösthelg i skärgården. Följ med ut på havet och vittja hummertinor och njut av salta skaldjur på Hamnkrogen Lotsen. Övernattning i Kajkantens havsnära sjöbodslägenheter ingår i denna upplevelse.

  Läs mer ...
 • Kick off på flotten

  Kickoff med kollegor eller något du vill fira med kompisarna, Kajkantens relaxflotte är som gjord för ett sådant tillfälle med varm bastu och badtunna, mingel och ett dopp i havet. Året runt!

  Läs mer ...