Kajkanten

deensv

Sportlov på Vrångö


Familjepaket Sportlov

Familjepaket Sportlov med två övernattningar,
med valfri ankomstdag 10 februari – 2 mars

– 2 övernattningar i sjöbod (inkl lakan och handduk)
– Frukostlåda båda dagarna.

Aktiviteter
– Brasa och korvgrillning vid lägereld i skogen
– Relaxflotte med vedeldad bastu och badtunna (ni kommer få en tilldelad tid)

6.400:-/familj (max 4 pers)
Minst 1 pers under 17 år. Barn under 3 år gratis.
Vid fler än 4 personer per sällskap, tillägg: 500:-/person.

Bokas via e-post:
info@kajkantenvrango.se
eller  +46 734 000 174

Letar du efter sportlovs aktiviteter nära Göteborg? En vistelse på Vrångö i Göteborgs skärgård ger frisk luft, vackra naturupplevelser och dessutom tid tillsammans.
Ta med din familj, stor eller liten, för lediga dagar i Vrångöskärgårdens naturreservat. För det första  kommer ni att få möjlighet att pröva vedeldad bastu, badtunna och kanske ett kallbad och få en härlig  stund på  relaxflotten. Vi kommer dessutom att tända en lägereld i skogen och hit är du välkommen för att grilla korv, också en minnesvärd aktivitet. Du kommer att få en karta och i god tid få reda på vilken tid det är dags att ge sig sig ut på vandring till lägerplatsen.  Korv och bröd kommer vara förberett för dig vid lägerelden. I paketerbjudandet ingår dessutom frukostkorg båda dagarna som levereras till din sjöbodslägenhet.

Sist men inte minst är båtturen  från Saltholmen till Vrångö längst ut i det yttersta havsbandet, en upplevelse i sig. Resan börjar redan där!

Sportlov i Göteborgs skärgård

Sportlov på Vrångö är något för dig som uppskattar närheten till hav och natur. De flesta av oss har upplevt skärgården på sommaren, men den stilla vackra vintern i det karga landskapet är för många än så länge outforskat. Under klara dagar är de frostiga klipporna och de röda solnedgångarna något alldeles speciellt, något som vi önskar att alla skulle få uppleva. På Vrångö är det lugnt och rofyllt, lite som i en annan värld, och ändå nära storstaden Göteborg. Det går bra att åka spårvagn eller buss från city och vidare byta till skärgårdsbåt vid Saltholmen, och dessutom är det  Västtrafiks biljett som gäller ända ut till Vrångö. Kajkantens sjöbodar ligger i Vrångö hamn granne med havet och mitt i den genuina skärgårdsmiljön. Sjöbodarna är moderna och har egen toalett, dusch och pentry. Det finns fem fasta bäddar i varje sjöbod. Frukostkorg ingår i sportlovspaket och levereras till sjöboden.

Måsens livs ligger 75 meter från Kajkanten och här kan du handla allt du behöver för egna måltider.

FRUKOSTLÅDA
En riklig frukost levereras i träbox till din sjöbod. Frukost för båda dagarna ingår i paketerbjudandet:
Yoghurt, mjölk, juice, ägg, kaviar, smör, marmelad, ost, müsli, bröd, frukt och grönt.