Kajkanten

deensv

Sportlov på Vrångö


Familjepaket Sportlov

Familjepaket Sportlov med två övernattningar,
valfri ankomstdag 10-25 februari.

– 2 övernattningar i sjöbod (inkl lakan och handduk)
– Frukostlåda båda dagarna.

Aktiviteter
– Brasa och korvgrillning vid lägereld i skogen
– Relaxflotte med vedeldad bastu och badtunna (ni kommer få en tilldelad tid)

3.900:-/familj (max 4 pers)
Minst 1 pers under 17 år. Barn under 3 år gratis.
Vid fler än 4 personer per sällskap, tillägg: 500:-/person.

Bokas via e-post:
info@kajkantenvrango.se
eller  +46 734 000 174

 

Letar du efter sportlovs aktiviteter på nära håll? Då kan en vistelse på Vrångö i Göteborgs skärgård vara ett bra alternativ.
Ta med din familj, stor eller liten, för lediga dagar i Vrångöskärgårdens naturreservat. Om ni vill pröva vedeldad bastu, badtunna och kanske ett kallbad så finns möjlighet till stund på  relaxflotten . Vi kommer också att tända en lägereld i skogen, hit är du välkommen för att grilla korv. Du kommer att få en karta och i god tid få reda på vilken tid det är dags att ge sig sig ut på vandring till lägerplatsen.  Korv och bröd kommer vara förberett för dig vid lägerelden. I paketerbjudandet ingår också frukostkorg båda dagarna som levereras till din sjöbodslägenhet.

 

Sportlov i Göteborgs skärgård

Sportlov på Vrångö är något för dig som uppskattar närhet till hav och natur. De flesta av oss har upplevt skärgården på sommaren, men den stilla vackra vintern i det karga landskapet är för många outforskat. Under klara dagar är de frostiga klipporna och de röda solnedgångarna något alldeles speciellt.  På Vrångö är det lugnt och rofyllt, lite som i en annan värld, och ändå nära storstaden Göteborg. Det går bra att åka spårvagn eller buss från city och sedan byta till skärgårdsbåt vid Saltholmen, och det är Västtrafiks biljett som gäller ända ut till Vrångö. Kajkantens sjöbodar  ligger i Vrångö hamn, granne med havet och mitt i den genuina skärgårdsmiljön. Sjöbodarna är moderna och har egen toalett, dusch och pentry. Det finns fem fasta bäddar i varje sjöbod. Frukostkorg ingår i sportlovspaket och levereras till sjöboden.

Måsens livs ligger 75 meter från Kajkanten och här kan du handla allt du behöver för egna måltider.

FRUKOSTLÅDA
En riklig frukost levereras i träbox till din sjöbod. Frukost för båda dagarna ingår i paketerbjudandet:
Yoghurt, mjölk, juice, ägg, kaviar, smör, marmelad, ost, müsli, bröd, frukt och grönt.