Kajkanten

deensv

Sjöbod


Att bo i sjöbod

Du som bokar boende på Kajkanten kommer att bo i en sjöbodslägenhet. Alla sjöbodar ligger mycket havsnära och mitt i den genuina skärgårdsbebyggelsen i Vrångö Hamn. Varje sjöbod har uteplats på trädäcket i direkt anslutning till boendet. Några sjöbodar vätter mot hamnen och andra mot den genuina bebyggelsen. Lägenhetshotellet har totalt 11 sjöbodslägenheter varav 8 större med sovloft, och 3 mindre. Sjöbodarna är moderna och har liknande inredning, alla med bra Wifi. I sjöbodarna finns toalett och dusch samt pentry med full köksutrustning (spishäll men ej ugn).

Hur många personer i varje sjöbod?

När du bokar boende hos oss så bestämmer du själv hur många personer som ska bo i varje sjöbod, en del gäster uppskattar separata boenden och andra kan tänka sig att bo tillsammans. Det är öppen planlösning i lägenheterna och den höga takhöjden gör att de känns rymliga,  3-4 personer i en stor sjöbod ryms gott och väl. Letar man efter ett prisvärt alternativ eller är en stor familj så fungerar det också bra att vara fler i varje sjöbod, men max 7 personer. Det finns 5 sängar i en stor sjöbod, varav 2 av sängarna är dubbelsängar, 140cm breda. I de små sjöbodarna finns en dubbelsäng som är 140 cm bred.
Priset på sjöboden är relaterat till antal övernattande personer per sjöbod.

Lakan och handduk

Lakanset och handdukar ingår alltid när du bokar boende på Kajkanten. Vi lägger fram detta till dig och du bäddar din säng själv. Om ni kommer som konferensgrupp så bäddar vi för er.

Pentry

Alla sjöbodar har kylskåp med frysfack och ett pentry med spishäll med spisfläkt och micro (ingen vanlig ugn). Det finns också lite kaffe, te, salt och peppar som du gärna får använda under din vistelse. Vi har också förberett med diskmedel och enklare utrustning för handdisk. Utanför sjöboden finns grillar som är fritt fram att använda året runt, grillkol finns att köpa i butiken bredvid Kajkanten.

Resa med barn

Barn under 3 år följer med gratis, äldre barn debiteras med ordinarie pris per sängplats. Om du reser med litet barn så meddela oss, så fixar vi barnstol och barnsäng. Vid skollov har vi fördelaktiga familjepaket, håll utkik här: Erbjudanden

Tillgänglighetsanpassad sjöbod

En av våra större sjöbodslägenheter är tillgänglighetsanpassad med ramp för rullstol och har handikapputrustad toalett. I övrigt har denna sjöbod liknande utrustning som våra andra stora sjöbodar. Två av våra sjöbodslägenheter är allergivänliga. Berätta för oss att du önskar tillgänglighetsanpassad sjöbodslägenhet när du bokar, så ser vi till att göra vistelsen så bra som möjligt för dig.

Får husdjur följa med?

I några av våra sjöbodar är det tillåtet att ha med sig husdjur, du betalar ett litet husdjurstillägg för detta. Inne på  relaxflotten får däremot inga hundar vistas. Meddela om du har med dig husdjur när du bokar.

Köksutrustning

Alla sjöbodar är utrustade för självhushåll. Denna köksutrustning kan du förvänta dig ska finnas i din sjöbod:

Kastruller
Stekpanna
Pressobryggare
Termos

Köksredskap:
Skärbräda
Durkslag
Plastbunke

Knivar
Stekspade
Grillsbestick
Ballongvisp
Slevar
Visp
Osthyvel
Smörkniv
Rivjärn
Skalare
Korkskruv
Konservöppnare
Vitlökspress
Decilitermått
Sax
Grytunderlägg
Glasskål
Uppläggningsfat
Bricka

Bestick:
Knivar
Gafflar
Teskedar
Matskedar
Skaldjursbestick

Matservice/glas:
Tallrikar
Assietter
Djupa tallrikar
Skålar
Vinglas
Dricksglas
Kaffekoppar
Äggkoppar

Ätbart:
Te & Kaffe för frukost
Honung
Socker
Salt
Peppar
Olja

I din sjöbodslägenhet finns också detta:
Tvål (ej shampo), toalettpapper och hushållspapper för ett par dagar.
Hårtork hittar du i badrumsskåpet.
Gästpärm med bra info om Vrångö
Ljus och tändstickor
Yatzy och kortlek.
TV med standardutbud.
Vintertid: pannlampa i din sjöbod för nattvandring utomhus.

Det händer att saker får fötter, så om det är något du inte hittar i din sjöbod, säg till oss, så hämtar vi det du saknar.