Kajkanten

deensv

Konferens 5-35 personer


Den lilla konferensen

Du som söker en plats med ostört läge långt från storstadens brus välkomnar vi till bilfria Vrångö längst ut i havsbandet. Här kan ni vara alldeles för er själva mitt i skärgården med klippor, stränder, hav och öliv som en naturlig del av mötet. Om ni vill paddla kajak, vandra, bada bastu, yoga, strandstäda eller boka en tångupplevelse, så finns allt detta hos oss.
Läs mer om aktiviteter

Övernattning på Kajkanten

På Kajkanten erbjuder vi främst konferens med övernattning. Här finns elva sjöbodslägenheter för övernattning, varav åtta större med sovloft och plats för 2-4 personer per lägenhet samt 3 små sjöbodslägenheter som nyttjas som enkelrum. Om ni behöver ytterligare boenden brukar vi också kunna komplettera med privata stugor i närheten av Kajkanten.
Läs mer om boende

Konferenslokal på ön

Fullt utrustad konferenslokal för 5-35 personer finns på ön och vi hyr in oss i olika lokaler beroende på storlek av grupp och utifrån dina önskemål om hur ni vill konferera. För den lilla ledningsgruppen kan en av våra sjöbodar fungera utmärkt som möteslokal. Vi har också tillgång till Vrångöhuset, bygdegårdens konferensrum och Missionsförsamlingens samlingsrum på berget bredvid Lotsutkiken.
Läs mer om konferenslokaler

Måltider

På Vrångö finns två restauranger  Hamnkrogen Lotsen och  Restaurang Ternan. Med egen fiskhandlare på Vrångö kan vi erbjuda goda fiskrätter och skaldjur på menyn. De flesta måltider kommer ni att äta hos Hamnkrogen Lotsen, ett stenkast från hotellet. Ni avnjuter måltiderna på den charmiga bryggan till bästa havsutsikt. När havsvindarna ligger på, så dukar Lotsen i glasverandan, och det blir middag i en rustik atmosfär med den äkta västkustkänslan.

Vi planerar konferensmenyn tillsammans med restaurangerna och i dialog med dig. För den lilla gruppen som vill avrunda dagen på relaxflotten rekommenderar vi en egen skaldjursafton vid havet. Det finns också möjlighet att grilla eller laga egna måltider för den som önskar. Bredvid Kajkanten ligger en välsorterad Tempobutik som har öppet året runt.

Resan hit

Man tar sig enkelt till Vrångö med Styrsöbolagets skärgårdsbåtar som avgår från Saltholmen nästan varje timme året runt. Turen tar ca en halvtimme och du kan själv söka lämpliga avgångar via Västtrafiks reseplanerare. Spårvagn 11 och buss 114 går från centrala Göteborg till Saltholmen, om du kommer med bil så parkerar du den vid Långedrag och promenerar eller tar spårvagn sista biten. När färjan angör Vrångö möter vi er och tar hand om bagage och visar vägen. Kajkanten ligger på västsidan av ön, i Vrångö hamn mitt i den genuina skärgårdsbebyggelsen.

En hållbar konferens

Du som väljer Kajkanten Vrångö för din konferens väljer också en anläggning som belönats med den internationella miljömärkningen Greenkey. Hos oss finns ett aktivt åtagande för att upprätthålla de omfattande kriterierna som gör Kajkanten till ett hållbart val av konferensanläggning.  Kajkanten går längre än lagar kräver och strävar efter en upplevelse med minsta möjliga klimatpåverkan i så väl val av transporter, måltider, inköp som underhåll.

För mer information och prisförslag kontakta oss på telefon eller mejl:

E-post: info@kajkantenvrango.se
Telefon: +46 734 000 174