Kajkanten

deensv

Konferens 35-80 personerDen större konferensen

Om ni är fler än 35 deltagare på din konferens rekommenderar vi att möten och måltider förläggs till Donsö. Donsö ligger 10 minuters båtresa från Vrångö och mellan öarna går Styrsöbolagets skärgårdsbåtar i stort sett varje timme. På Donsö finns en splitter ny möteslokal med plats för konferens för ett 80-tal deltagare. Detta är något för dig som inte bara vill konferera mitt i en levande skärgårdsmiljö utan också vill ha tillgång till den senaste tekniken i din möteslokal.

Övernattning på Vrångö och Donsö

För övernattning erbjuder vi Kajkantens sjöbodslägenheter, privata stugor och boende på Isbolagets hotell på Donsö. Vi fördelar rum utifrån era behov och konferensplaneringen sker i samverkan med Donsökonferens.
Läs mer om boende på Kajkanten
Läs mer om boende på Isbolaget

Konferenslokal på Donsö

I möteslokalen kommer du att få tillgång till laserprojektorer, videoteknik, mikrofoner och ljudanläggning, allt av bästa kvalitet. Allt är nytt, professionellt och imponerande enkelt att använda. Bjud in till en hybridkonferens, streama en föreläsning eller skapa ett videomöte med deltagare från hela världen. I denna konferenslokal finns tekniken som gör det möjligt.
Läs mer om konferenslokalen
Läs mer om Donsökonferens

Måltider

Du som konfererar på Donsö kommer att få dina måltider serverade där. Köket håller högsta klass och eftersträvar en hållbar meny där man alltid utgår från säsongens råvaror. Här hittar du kött och fågel från små svenska gårdar och förstås fisk & skaldjur som har sin självklara plats på menyn.

Samma omsorg visar köket i valet av drycker där man väljer lokala bryggare och små vingårdar. Vi planerar konferensmenyn i dialog med dig. 

Resan hit

Man tar sig enkelt till Vrångö och Donsö med Styrsöbolagets skärgårdsbåtar som avgår från Saltholmen nästan varje timme året runt. Turen tar ca en halvtimme och du kan själv söka lämpliga avgångar via Västtrafiks reseplanerare. Spårvagn 11 och buss 114 går från centrala Göteborg till Saltholmen, om du kommer med bil så parkerar du den vid Långedrag och promenerar eller tar spårvagn sista biten.

För mer information och prisförslag kontakta oss på telefon eller mejl:

E-post: info@kajkantenvrango.se
Telefon: +46 734 000 174