Kajkanten

deensv

Kickoff på bastuflotte


Mingel på Kajkantens relaxflotte

Oavsett om det handlar om en kickoff med kollegor eller något du vill fira med kompisarna, så vågar vi lova att Kajkantens relaxflotte är som gjord för ett sådant tillfälle. Här kan ni njuta av vedeldad bastu, badtunna och havsbad. Ta med något gott att dricka och mys runt den sprakande kaminen. Det finns också möjlighet att äta tillsammans, med plats för 10-12 personer inomhus på flotten. Fiskarn´s skaldjurslåda kan beställas till relaxflotten för en skaldjursafton på egen hand.

Tångtapas med Karolina Martinson kan också bokas. Om ni kommer i större sällskap rekommenderar vi middag på Hamnkrogen Lotsen istället. Gör en förfrågan så återkommer vi med förslag.

Kick off med skaldjursafton

Prisexempel, oktober, 12 personer

• Skaldjursafton på relaxflotten (medtag egen dryck)
• Vedeldad bastu & badtunna på relaxflotten
• Övernattning i stor sjöbodslägenhet med eget kök, dusch och toalett. Boende 3 personer/sjöbod
• Frukost

1.760:- per person (exkl moms och dryck)
Med reservation för ändringar.

För mer information och prisförslag kontakta oss på telefon eller mejl:

E-post: info@kajkantenvrango.se
Telefon: +46 734 000 174

Man tar sig enkelt till Vrångö med Styrsöbolagets skärgårdsbåtar som avgår från Saltholmen. Turen tar mellan 20 och 40 minuter. Kajkanten ligger på västsidan av ön, i Vrångö hamn mitt i den genuina skärgårdsbebyggelsen och det är bara en liten promenad till relaxflotten. Vi hämtar er packning och visar vägen när ni kommer med skärgårdsbåten. Om ni vill konferera en stund i samband med Afterwork så fixar vi ett konferensrum med sedvanlig utrustning till er.

Om ni vill inleda kvällen med Tångtapas, så har vi ett samarbete med Karolina Martinsson som gärna berättar om den ”blå maten” och inleder bastukvällen med en annorlunda matupplevelse. Det går också utmärkt att kombinera dagen med andra aktiviteter som vandring, plogging, yoga, båttur mm. Läs mer här