Kajkanten

deensv

Kickoff på bastuflotte


Kickoff på bastuflotte
Oavsett om det handlar om en kickoff med kollegor eller något du vill fira med kompisarna, så vågar vi lova att Kajkantens bastuflotte är som gjord för en AW vid havet. Här kan ni njuta av vedeldad bastu, badtunna och havsbad året runt. Under vinterhalvåret kombinerar du bäst badet med mingel inomhus i det lilla samlingsrummet med kök. Här finns det  möjlighet att tillaga och äta något tillsammans (10-12 sittplatser). Så snart vårsolen tittar fram igen  går det också bra att avsluta kvällen till solnedgång på trädäcket utomhus.

Skaldjur från Fiskeboa kan beställas året runt till relaxflotten för en salt smakupplevelse på egen hand. Om ni kommer i större sällskap rekommenderas skaldjursafton på Hamnkrogen Lotsen istället. Gör en förfrågan så återkommer vi med förslag på nästa kickoff.

 

Kickoff med bastubad 12 pers

prisexempel mars 2023

• Välkomstfika
• Konferens eftermiddag
• Skaldjur som levereras från Fiskeboa och avnjuts på relaxflotten
• Vedeldad bastu & badtunna på relaxflotten
• Övernattning i stor sjöbodslägenhet med eget kök, dusch och toalett. Boende 3 personer/sjöbod
• Frukost

1.900:- per person (exkl moms och dryck)
Med reservation för ändringar.

För mer information och prisförslag kontakta oss på telefon eller mejl:

E-post: info@kajkantenvrango.se
Telefon: +46 734 000 174

 

Man tar sig enkelt till Vrångö med Styrsöbolagets skärgårdsbåtar som avgår från Saltholmen. Turen tar mellan 20 och 40 minuter. Kajkanten ligger på västsidan av ön, i Vrångö hamn mitt i den genuina skärgårdsbebyggelsen. Konferensen karaktäriseras av småskalighet och samarbetet mellan olika verksamheter på ön. Som konferensrum används öns gemensamma lokaler såsom missionshuset och bygdegården. Vrångö är känd som Göteborgarnas badö och stora delar av Vrångö är naturreservat. En bilfri skärgårdsidyll. Naturen är en blandning av halländska sandstränder och bohuslänska klippstränder.