Kajkanten

deensv

Kajakpaket södra skärgården


 

Kajakpaket

Kajakpaket kan bokas valfri dag (maj – september)

Kajakpaket:
– 1 övernattning i sjöbod (inkl lakan och handduk)
– Frukostkorg
– Tillgång till kajak 3-6 tim inkl. paddel, sjökort och flytväst
1.945:-/person
bokas för 2 personer eller fler/sjöbod.

Bokas  via epost:
info@kajkantenvrango.se
+46 734 000 174.

Visst är det underbart att kombinera en vistelse på Vrångö med kajakpaddling. Beroende på väder och vind bestämmer vi tillsammans med dig om kajakpaddlingen ska förläggas till eftermiddagen eller om det passar bättre med paddling i gryningen. Vrångö ligger på nära avstånd till bland annat Kungsö, Tornö och Lökholmen. Här kan du upptäcka långgrunda laguner och orörda skär. Kajakpaketet passar både dig som är erfaren paddlare och dig som är nyfiken nybörjare. Instruktörer från Kajkanten ger dig grundläggande instruktioner innan avfärd. Kajaken väntar på dig alldeles utanför din dörr och du kommer få låna flytväst och all nödvändig utrustning av oss. Vi ger dig också exempel på turer som passar din nivå. Detta är en möjlighet att uppleva Göteborgs sydligaste skärgård och obebodda öar.

Mer om Kajkanten

Kajkanten ligger i Vrångös hamn, längst ut på västsidan. Du bor i sjöbodslägenhet och du kan välja om du vill laga egen middag i ditt boende eller beställa något gott från Hamnkrogens Lotsen, som då levereras till din egen sjöbod. Fiskarn´s skaldjurslåda är en storfavorit! Medtag egen dryck och inhandla det du behöver komplettera med på Måsens livs 75 meter från Kajkanten.

GUIDADE KAJAKTURER

Vi erbjuder även guidade kajakturer för mindre grupper. Kanske vill du göra en landstigning på en av öarna i närheten, laga mat utomhus eller plogga* längs stränder i yttersta havsbandet. Kontakta oss så tar vi fram förslag på en tur som passar er.

*strandstädning