Kajkanten

deensv

Jubileumserbjudande


Boka din vårkonferens på Vrångö så bjuder vi på relaxflotte!

Lördag den 8 juni firar Kajkanten 10 år och det vill vi uppmärksamma med ett sprudlande Jubileumserbjudande!
Vi bjuder alla som bokar och genomför en vårkonferens med övernattning, på ett pass på relaxflotten! Efter en dag med hårt arbete är det en lisa för trötta huvuden och kroppar att få gå in i värmen i den vedeldade bastun, eller sjunka ner i bubblorna i den ljumma badtunnan.
Jubileumserbjudande med gratis relaxflotte, gäller för dig som bokar och genomför en konferens med övernattning på Vrångö innan den 8 juni.

Kontakta oss, så bokar vi in er!
info@kajkantenvrango.se
+46 734 000 174.

Boka din konferens i vår och få gratis tillgång till relaxflotten, ett sprudlande jubileumserbjudande från oss till dig. Kajkantens relaxflotte ligger bredvid vårt hotell till och med 24 april, praktiskt och nära ditt boende. I slutet på april flyttas den till ytterhamnen med vackert naturnära läge och solnedgång över skären. På flotten finns vedeldad bastu, badtunna och badstege för havsbad året runt. Grillar finns på kajen bredvid flotten. Relaxflotten är utrustad med dusch och toalett. Bastuflotten som är ca 60 kvadratmeter stor, rymmer ett välutrustat kök med matplast för ca 12 personer. Det finns också trådlös högtalare så ta med din egen favoritlista. Runt flotten löper ett trädäck med ytterligare sittplatser, och så snart vårsolen tittar fram kan ni mingla utomhus.

Om ni vill beställa till en hel middag eller festa till det med lyxiga skaldjur på kvällen, så går det också bra. Hamnkrogen Lotsen våra grannar på bryggan levererar det du har beställt direkt till flotten.

Läs mer om relaxflotten här

Läs mer om vårkonferens här