Kajkanten

deensv

Jubileumserbjudande


Kajkanten fyller 10 år

I år fyller Kajkanten 10 år och vi startar firandet med ett jubileumserbjudande. Du som bokar övernattning minst två nätter får halva priset på boendet. Jubileumserbjudandet gäller söndag – torsdag hela våren.

Självklart kan du också välja att sätta guldkant på din minisemester genom att boka till västkustens finaste skaldjur från Hamnkrogen Lotsen eller relaxflotte med vedeldad bastu och badtunna.

Prisexempel:
2 nätter för 2 personerövernattning i sjöbodslägenhet.
Nu från 2.445:-
Ord.pris 4.890:-
Gäller ankomstdag söndag – torsdag till och med 18 juni (endast privatbokningar och nybokningar).
OBS! För att ta del av erbjudandet online ange bokningskod: JUBILEUM

Du kan också kontakta oss så hjälper vi till med bokning
info@kajkantenvrango.se
+46 734 000 174.

Jubileumsfest den 8 juni

I juni är det 10 år sedan Kajkanten slog upp dörrarna för sina första gäster, och det vill vi fira med en stor jubileumsfest. Lördagen den 8 juni välkomnar vi dig till Kajkanten på Jubileumsfest.

 På kvällen blir det spelning med Vrångö Rhapsody, och vi lovar, med detta gäng på scenen kommer hela bryggan att gunga. Gratis entré, det är bara att komma förbi!

Under dagen bjuds det på poängpromenad, fika och visning av våra sjöbodar. Det kommer också vara möjligt att prova på flera av de aktiviteter som vi erbjuder våra gäster som yoga, kajak och badtunna på relaxflotten.

Hitta hit

Med skärgårdsbåten från Saltholmen tar du dig enkelt ut i havsbandet till den sydligaste ön i Göteborgs skärgård. Du reser på Västtrafiks biljett hela vägen och väl framme på Vrångö är det bara 10 minuters promenad över ön till Kajkanten i Vrångö Hamn. Här checkar du in i din sjöbodslägenhet som ligger vid vattnet så nära havet du kan komma, och du kan njuta av havets skiftningar alldeles utanför din dörr. Skaldjur och annat gott kan du beställa i förväg, och det är Hamnkrogen Lotsen som levererar till din sjöbod. Alldeles nära Kajkantens hotell ligger öns livsmedelsbutik där du kan handla egen mat om du föredrar att laga till något gott i din sjöbodslägenhet. Alla sjöbodar har eget pentry.

Möt våren på Vrångö!