Kajkanten

deensv

Förläng helgen – erbjudande


 

Förläng helgen – ett riktigt bra erbjudande

Något för dig som har möjlighet att förlänga helgen med en skärgårdsvistelse. Checka in på söndagen eller besök oss några vardagar i början på veckan. Detta är ett riktigt kalaserbjudande, passa på – förläng helgen.

1 övernattning inkl lakan & handduk.
590:-/person
kan bokas för 2 personer eller fler/sjöbod (gäller endast nybokningar).

Erbjudandet gäller med ankomstdag sön-, mån-, tis- eller  onsdag, till och med 31 okt. Stanna 1-3 nätter.

Bokas  via epost:
info@kajkantenvrango.se
eller  telefon +46 734 000 174.

Nu har lugnet återvänt till Vrångö och den som söker en rofylld vistelse mitt i den genuina skärgården har hamnat rätt. Värmen dröjer sig kvar långt in i september så passa på att förlänga helgen eller ta en ledig dag och njut av salta bad och sensommarsol.  Från Kajkanten finns stigar som leder dig  ut i natursreservatet bland klippor och till egna badvikar.

September och oktober är också skaldjurstider, och vill du sätta guldkant på din vistelse så kan du beställa skaldjurslåda med nyfiskade delikatesser direkt till din sjöbod, säg bara till i god tid så ordnar vi med leverans från Fiskeboa. Du kan också beställa till frukost som levereras från Hamnkrogen Lotsen i en generös låda till din sjöbod.
Skaldjurslåda 495:-/pers
Frukostlåda 150:-/pers

Detta specialerbjudande kan bokas med en, två eller tre övernattningar. Du bor i sjöbodslägenhet mitt i Vrångös genuina hamn och kan njuta av både morgon- och kvällssol på trädäcket utanför ditt boende. För dig som behöver ta med jobbet, så finns riktigt bra WiFi. Unna dig en Workation, för visst är det en fantastisk idé att kunna jobba till havsutsikt.

Övernattning med lakan&handduk ingår, incheckning från kl 15, utcheckning kl 11.

För fullständiga villkor hänvisas till bokningsregler.