Kajkanten

deensv

Fira julen på Vrångö


JULAFTONSPAKET

Ett paketerbjudande för två eller tre nätter med ankomst 23 december

Jul i skärgården 23-25 december 
– Skaldjur med tillbehör för middag den 23 dec
– Jullåda med julmat från Hamnkrogen Lotsen för middag 24 dec
– 2 övernattningar i Kajkantens sjöbodar på Vrångö.
– 2 frukost för julafton och juldagen

Julaftonspaket 2 nätter, 2.250:-/vuxen
Julaftonspaket 3 nätter, 2.650:-/vuxen
Barn 3-12 år, halva priset

Måltider levereras till er sjöbod för eget julmys. Medtag egen dryck och komplettera med egna godsaker från Måsens Livs som ligger bredvid Kajkanten.

Bokas för 2 personer eller fler/sjöbod.
Bokas  via epost:
info@kajkantenvrango.se
eller  telefon +46 734 000 174.

Jullådan från Hamnkrogen Lotsen innehåller: Varmrökt lax, kallrökt lax, Vrångöröra, två sorters sill, vörtbröd, knäckebröd, potatisgratäng, skinka, köttbullar, ägg att koka

Skaldjurslådan från Fiskeboa innehåller: Räkor, kräftor, musslor,  rökta räkor, skaldjurspaté, såser och Vrångöröra samt baguetter.

Frukostbox innehåller: Yoghurt, mjölk, juice, ägg, kaviar, smör, marmelad, ost, skinka, müsli, cornflakes, sill, bröd, frukt och grönt.

Vår förhoppning är att du som firar julen på Kajkanten, ska få möjlighet att koppla av och lämna all julstress bakom dig. På bilfria Vrångö är lugnet större och naturen mer närvarande. Den 23 december levereras skaldjur från Fiskeboa och  julmat från Hamnkrogen Lotsen för enkel tillagning i din sjöbod. Frukostboxar för vistelsen kommer också packat och klart till ditt boende. Julhelgen firar du sedan i lugnan ro och på egen hand vid havet.
Välkommen till en i jul i skärgården!

Skulle du vilja komplettera något från Måsens Livs så har affären öppet
Torsdag 23 december 9 – 18
Julafton 24 december 9 – 11
Juldagen 25 december 9 – 11
Annandag Jul 26 december 9 – 11

Fira julen på hotell, Kajkanten Vrångö

Visst vore det skönt att slippa all matlagning och stress som julen så ofta innebär. Det är fler och fler som väljer att fira jul på hotell. I Kajkantens sjöbodslägenheter finns möjlighet att skapa sitt eget julfirande alldeles vid havet. Och skulle du sakna dina egna gotter så har Måsens livs, en välsorterad livsmedelsbutik, öppet 2 timmar om dagen hela julhelgen. Sjöbodarna är utrustade med kök så det du inte finner i jullådan från Hamnkrogen Lotsen kan du enkelt tillaga på egen hand. Ta med familjen eller nära vänner och fira en lugn och stressfri jul i skärgården.