Kajkanten

deensv

Fira julen på Vrångö


Jul, nyår och mellandagar på Vrångö

Vi har öppet hela julen, nyårshelgen och alla mellandagar, så välkommen till Kajkanten för skön avkoppling i vackra skärgårdsvintern. Kajkanten har ingen egen restaurang, men vill du sätta guldkant på din vistelse så kan du beställa Lotsens jullåda fylld med de läckraste skärgårdsspecialiteterna i december och skaldjurslyx på nyår. Det enda du behöver ha med hemifrån är egen dryck till maten. Välkommen till vintermys längst ut i havsbandet.
Välj det erbjudande som passar dig:

För bokning, skicka en förfrågan till info@kajkantenvrango.se eller boka online. 

MENY  läs mer här
Under denna meny hittar du alla rätter som går att beställa. Måltiderna levereras direkt till din sjöbod  mellan kl 17-18. Dryck fixar du på egen hand. Kom ihåg att maila oss minst en vecka innan ankomst om du vill beställa något från menyn. Så här i juletider behöver vi lite extra planeringstid!
info@kajkantenvrango.se
+46 734 000 174

 
Fira julen på hotell, Kajkanten Vrångö

Visst vore det skönt att slippa all matlagning och stress som julen så ofta innebär. Det är fler och fler som väljer att fira jul hos oss. I Kajkantens sjöbodslägenheter finns möjlighet att skapa sitt eget julfirande alldeles vid havet. Och skulle du sakna något att äta så finns Tempobutiken, en välsorterad livsmedelsbutik bredvid Kajkanten. Sjöbodarna är utrustade med kök så det du inte beställer från menyn kan du enkelt tillaga på egen hand. Ta med familjen eller nära vänner och fira lugna och stressfria juldagar i skärgården.

Nyår på Vrångö

Nyår firas allra helst med utsikt över havet och en stjärnklar himmel. Du som letar efter ett lite annorlunda nyårspaket och vill fira kvällen alldeles längst ut i havsbandet välkomnar vi till Vrångö. Hamnkrogen lotsen levererar Vrångös bästa skaldjur & hummer till kvällen och tolvslaget skålar du in på ditt eget personliga vis på Lotsutkiken eller i Vrångö Hamn.
Läs mer om nyårspaket

Jullovspaket

Ni bor i en av Kajkantens sjöbodslägenheter granne med havet och mitt i den genuina skärgårdsmiljön. Om ni vill pröva vedeldad bastu, badtunna och kanske ett kallbad så finns möjlighet till stund på relaxflotten , en aktivitet som ingår i paketet. Två övernattningar och frukostlåda levererad till sjöboden.
Läs mer om jullovspaketet