Kajkanten

deensv

Familjepaket Påsklov


Familjepaket  Påsklov

Familjepaket  med två övernattningar,
valfri ankomstdag 24 mars – 5 april

Familjepaketet innehåller:
– 2 övernattningar i sjöbod (inkl lakan och handduk)
– Frukostkorg båda dagarna.

Aktiviteter
Relaxflotte med vedeldad bastu och badtunna (ni kommer få en tilldelad tid)
– Poängpromenad med korvgrillning, långfredagen
– Påskeld med utsikt över skärgården, påskaftons kväll

6.500:-/familj (max 4 pers)
Minst 1 pers under 17 år. Barn under 3 år gratis.
Vid fler än 4 personer per sällskap, tillägg: 500:-/person.

JUBILEUMSERBJUDANDE: Lägg till en extra natt för endast 500:-/familj

Bokas via e-post:
info@kajkantenvrango.se
eller  +46 734 000 174

Om du väljer att komma till Vrångö på Långfredagen så har du möjlighet att vara med på påskvandringen,  en poängpromenad som avslutas med korvgrillning. Under påskaftons kväll tänds en magisk påskbrasa med utsikt över hela skärgården och då ses alla öbor för att fira påsken med en gemensam samling runt elden. Du kommer att få en karta så att du hittar till både påskvandring och påskefyr, som gör det enkelt att delta. Alla som bokar påsklovspaket får också en egen tid på relaxflotten med badtunna och vedeldad bastu. Passa också på att gå på egen utflykt i Vrångöskärgårdens naturreservat, i gästpärmen på rummet hittar du de bästa rastplatserna på ön.
Havet, det vilda landskapet och de magiska utsiktsplatserna väntar på er, så välkommen hit!

Påskledigt tillsammans

Längtar du också efter att göra något tillsammans, något i naturen? Då finns möjlighet att ta färjan mot Vrångö för ett par dagar i den bilfria skärgården. På Vrångö är det lugnt och stilla, lite som i en annan värld, och ändå nära storstaden Göteborg. Därför tror vi att Vrångö kan vara ett riktigt bra resmål för dig som uppskattar närheten till hav och natur. Det går bra att åka spårvagn eller buss från city och sedan byta till skärgårdsbåt vid Saltholmen, därefter är det  Västtrafiks biljett som gäller ända ut till Vrångö.

Ni bor i Kajkantens sjöbodslägenheter som ligger i Vrångö hamn granne med havet och mitt i den genuina skärgårdsmiljön. Sjöbodarna är moderna och har egen toalett, dusch och litet men välutrustat kök. Det finns fem fasta bäddar i varje sjöbod. Frukostkorg från Hamnkrogen Lotsen ingår i påsklovspaket och levereras till sjöboden. En av dagarna kommer ni också få möjlighet att bada vedeldad bastu, badtunna och ta ett dopp i havet från vår bastuflotte.

Måsens livs ligger 75 meter från Kajkanten och här kan du handla allt du behöver för egna måltider.