Kajkanten

deensv

Familjepaket Påsklov


Familjepaket  Påsklov

Familjepaket  med två övernattningar,
valfri ankomstdag 1 april – 14 april

Familjepaketet innehåller:
– 2 övernattningar i sjöbod (inkl lakan och handduk)
– Frukostkorg båda dagarna.

Aktiviteter
Relaxflotte med vedeldad bastu och badtunna (ni kommer få en tilldelad tid)
– Poängpromenad med korvgrillning, långfredagen, 7/4 kl 11
– Påskeld med utsikt över skärgården, påskaftons kväll

6.300:-/familj (max 4 pers)
Minst 1 pers under 17 år. Barn under 3 år gratis.
Vid fler än 4 personer per sällskap, tillägg: 500:-/person.


Bokas via e-post:
info@kajkantenvrango.se
eller  +46 734 000 174

Ta med din familj, stor eller liten, och gör en påsklovsesa till skärgården. Det blir ett riktigt våräventyr med skärgårdsbåt till Vrångö längst ut i havsbandet. Om du är på Vrångö på Långfredagen kan du hänga med på påskvandring i form av en poängpromenad som avslutas med korvgrillning. Påskaftons kväll har du möjlighet att uppleva en magisk påskbrasa med utsikt över hela skärgården. Då samlas alla öbor för att fira påsken med en gemensam samling runt elden. Du kommer att få en karta så att du hittar till både påskvandring och påskefyr. Alla som bokar påsklovspaket får också en egen tid på bastuflotten med badtunna och vedeldad bastu. Passa också på att gå på egen utflykt i Vrångöskärgårdens naturreservat, i gästpärmen på rummet hittar du de bästa rastplatserna på ön.
Havet, det vilda landskapet och de magiska utsiktsplatserna väntar på er!

 

Påskledigt tillsammans

Längtar du också efter att göra något tillsammans, något i naturen? Då finns möjlighet att ta färjan mot Vrångö för ett par dagar i den bilfria skärgården. På Vrångö är det lugnt och stilla, lite som i en annan värld, och ändå nära storstaden Göteborg. Ett bra resmål för dig som uppskattar närheten till hav och natur. Det går bra att åka spårvagn eller buss från city och sedan byta till skärgårdsbåt vid Saltholmen, och du det är Västtrafiks biljett som gäller ända ut till Vrångö. Ni bor i Kajkantens sjöbodslägenheter som ligger i Vrångö hamn granne med havet och mitt i den genuina skärgårdsmiljön. Sjöbodarna är moderna och har egen toalett, dusch och litet men välutrustat kök. Det finns fem fasta bäddar i varje sjöbod. Frukostkorg från Hamnkrogen Lotsen ingår i påsklovspaket och levereras till sjöboden. En av dagarna kommer ni också få möjlighet att bada vedeldad bastu, badtunna och ta ett dopp i havet från vår bastuflotte.

Måsens livs ligger 75 meter från Kajkanten och här kan du handla allt du behöver för egna måltider.

Påskafton

Om du valt att besöka oss på påskafton så har du möjlighet att uppleva Vrångös påskbrasan. Då samlas alla öbor för att fira påsken med en gemensam samling runt elden. Du kommer att få en karta som visar vägen till påskefyren. En magisk upplevelse väntar!