Kajkanten

deensv

Familjepaket Jullov


Familjepaket  Jullov

Familjepaket Jullov med två övernattningar,
valfri ankomstdag 20 dec – 8 jan (gäller ej nyårshelgen)

– 2 övernattningar i en sjöbod (inkl lakan)
– Frukostkorg, båda dagarna
– Relaxflotte med vedeldad bastu och badtunna. (tid fördelas i samband med bokning)

4.900:-/familj (max 4 pers)
Minst 1 pers under 17 år. Barn under 3 år gratis.
Vid fler än 4 personer per sällskap, tillägg: 500:-/person.


Bokas via e-post:
info@kajkantenvrango.se
eller  +46 734 000 174

Ta med din familj, stor eller liten, och njut av lediga jullovsdagar i den lugna skärgården. Termos för utflykt finns i sjöboden, så fyll den med choklad och packa ner något mumsigt i ryggsäcken. Havet, det vilda landskapet och de magiska utsiktsplatserna väntar på er!
Ni bor i en av Kajkantens sjöbodslägenheter som ligger i Vrångö hamn granne med havet och mitt i den genuina skärgårdsmiljön. Om ni vill pröva vedeldad bastu, badtunna och kanske ett kallbad så finns möjlighet till stund på relaxflotten , en aktivitet som ingår i paketet.

Jullovsledigt tillsammans

Längtar du också efter att göra något tillsammans, något i naturen? Då finns möjlighet att ta färjan mot Vrångö för ett par dagar i den bilfria skärgården. På Vrångö är det lugnt och stilla, lite som i en annan värld, och ändå nära storstaden Göteborg. Ett bra resmål för dig som uppskattar närheten till hav och natur. Det går bra att åka spårvagn eller buss från city och sedan byta till skärgårdsbåt vid Saltholmen, och det bästa av allt, du åker på samma biljett. Sjöbodslägenheterna i den genuina skärgårdsmiljön är moderna och har egen toalett, dusch och pentry. Det finns fem fasta bäddar i varje sjöbod. Frukostbox ingår i jullovspaket och levereras till sjöboden.

Måsens livs ligger 75 meter från Kajkanten och här kan du handla allt du behöver för egna måltider.