Kajkanten

deensv

Familjepaket Jullov


Familjepaket  Jullov

Familjepaket  med två övernattningar,
valfri ankomstdag 26 dec – 9 jan (gäller ej nyårshelgen)

Familjepaketet innehåller:
– 2 övernattningar i en sjöbod (inkl lakan)
– Frukostbox, båda dagarna
3.500:-/familj (fast pris)
3-5 personer per sjöbod. Minst 1 pers under 17 år.

Bokas via e-post:
info@kajkantenvrango.se
eller  +46 734 000 174

Ta med din familj, stor eller liten, och njut av lediga jullovsdagar i den lugna skärgården. Termos för utflykt finns i sjöboden, så fyll den med choklad och packa ner något mumsigt i ryggsäcken. Havet, det vilda landskapet och de magiska utsiktsplatserna väntar på er!
Vill ni pröva vedeldad bastu, badtunna och kanske ett havsdopp så går det fint att boka till relaxflotten för några timmar.

 

Jullovsledigt tillsammans

Längtar du också efter att göra något tillsammans, något i naturen? Då finns möjlighet att ta färjan mot Vrångö för ett par dagar i den bilfria skärgården. På Vrångö är det lugnt och stilla, lite som i en annan värld, och ändå nära storstaden Göteborg. Ett bra resmål för dig som uppskattar närheten till hav och natur. Det går bra att åka spårvagn eller buss från city och sedan byta till skärgårdsbåt vid Saltholmen, och det bästa av allt, du åker på samma biljett. Ni bor i Kajkantens sjöbodar som ligger i Vrångö hamn granne med havet och mitt i den genuina skärgårdsmiljön. Sjöbodarna är moderna och har egen toalett, dusch och litet kök. Det finns fem fasta bäddar i varje sjöbod. Frukostbox ingår i jullovspaket och levereras till sjöboden.

Måsens livs ligger 75 meter från Kajkanten och här kan du handla allt du behöver för egna måltider.