Kajkanten

deensv

AW på flotten


Efter jobbet drar vi till Vrångö

Ta båten till Vrångö efter jobbet, det tar bara en halvtimme från Saltholmen. På relaxflotten möts du av en varm eld i bastun, mjuka bubblor i badtunnan, kluckande vågor mot bryggan, helt enkelt en schysst, avspänd atmosfär där du kan vara dig själv med dina vänner. Vårt AW-erbjudande kan bokas torsdag och fredagskvällar september – maj. För dig som bokar AW på flotten har vi preppat lite extra med snacks och goda tilltugg, så det enda du behöver tänka på att ta med är egen dricka för mingel och en baddräkt.

AW på relaxflotten, max 15 personer

Ett förmånligt erbjudande
torsdag och fredagskvällar
18:00 – sent

AW på flotten
– Vedeldad bastu, badtunna och havsbad på Kajkantens relaxflotte
– Snacks och tilltugg
3.500:-/sällskap
bokas för max 15 personer, pris ink moms
Gäller endast nybokningar.

Bokas  via epost:
info@kajkantenvrango.se
eller  telefon +46 734 000 174.

Boka till övernattning

För dig som bokat AW på flotten erbjuder vi specialpris på övernattning i kajkantens sjöbodslägenheter. Meddela oss om du vill boka till övernattning.

500:-/person vid delat boende*
Minst 2 personer, max 7 personer per sjöbodslägenhet.

Kajkantens relaxflotte ligger i Vrångö hamn, maj – oktober i ytterhamnen med vacker solnedgång över skären. I slutet av oktober flyttar vi flotten till den inre hamnen där den ligger tryggt förankrad bredvid Kajkantens hotell fram till april månad. Här finns vedeldad bastu, badtunna och badstege för havsbad året runt. Det finns också dusch och toalett på flotten. Bastuflotten som är ca 60 kvadratmeter stor, rymmer ett välutrustat kök med matplast för ca 12 personer. Här finns gasspis med ugn (150°c), micro, kaffebryggare, kyl och frys, porslin och kokkärl för den som vill tillaga sin egen måltid. Det finns också trådlös högtalare så ta med din egen favoritlista. Runt flotten löper ett trädäck med ytterligare sittplatser, och så snart vårsolen tittar fram kan ni mingla utomhus.

Om ni vill beställa till en hel middag eller festa till det med lyxiga skaldjur på kvällen, så går det också bra. Hamnkrogen Lotsen våra grannar på bryggan levererar det du har beställt direkt till flotten. Menytips hittar du här.

*kan ej kombineras med andra erbjudanden.