Kajkanten

deensv

AW på flotten


Efter jobbet drar vi till Vrångö

Ta båten till Vrångö  för en AW vid havet, det tar bara en halvtimme med skärgårdsbåten från Saltholmen. På relaxflotten möts du av en varm eld i bastun, mjuka bubblor i badtunnan, kluckande vågor mot bryggan, helt enkelt en schysst, avspänd atmosfär där du kan vara dig själv med dina vänner.  Nu är våren här!

Läs mer om relaxflotten Läs mer
Maila oss så bokar vi in er en kväll:
info@kajkantenvrango.se

Stanna över natt

Om du vill göra natten lång och sedan bo kvar på Vrångö så erbjuder vi  övernattning i Kajkantens sjöbodslägenheter. Meddela oss om du vill boka till övernattning.
Du får 1000:- rabatt om du samtidigt har relaxflotten
 max 7 personer per sjöbodslägenhet.

Kajkantens relaxflotte ligger längst ut i Vrångö hamn, maj – oktober. Med naturskönt läge i ytterhamnen och vacker solnedgång över skären blir stämningen något alldeles särskilt. På flotten är ni alldeles för er själva och här finns vedeldad bastu, badtunna och badstege för ett dopp i havet. Det finns också dusch och toalett på flotten. Bastuflotten som är ca 60 kvadratmeter stor, rymmer ett välutrustat kök med matplast för ca 12 personer. Här finns gasspis med ugn (150°c), micro, kaffebryggare, kyl och frys, porslin och kokkärl för den som vill tillaga sin egen måltid. Det finns också trådlös högtalare så ta med din egen favoritlista. Runt flotten löper ett trädäck med ytterligare sittplatser, och så snart vårsolen tittar fram kan ni mingla utomhus.

Om ni vill beställa till en hel middag eller festa till det med lyxiga skaldjur på kvällen, så går det också bra. Hamnkrogen Lotsen våra grannar på bryggan levererar det du har beställt direkt till flotten. Menytips hittar du här.